top of page
Search

8 tipov kde sa vzdelávať počas voľných vianočných dní

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Veľa voľných dní počas vianočných sviatok sa dá prežiť efektívnejšie ako v bare (každý, kto ma pozná sa teraz smeje), no každopádne spísal som pár možností, ktoré vám môžu rozšíriť obzory v online marketingu. Nie je tu určite všetko, ale na to funguje Google, cez ktorý viete nájsť ďalších milión možností. Spísal som mnou overené možnosti, ktoré môžem odporúčiť.

V prípade, že si myslíš, že by som mal doplniť niektorú zo vzdelávacích možností, kľudne napíš: hello@kamilaujesky.com

Ask Gary Vee Show – Gary Vaynerchuk je týpek z USA, ktorý začal s predajom vína, potom investoval do firiem ako Facebook, Twitter, Tumblr, Uber a iné. Okrem toho vlastní VaynerMedia, čo je Social / Digitálna agentúra, ktorá sa zameriava hlavne na storytelling. V Ask Gary Vee show odpovedá na otázky ľudí, ktoré mu tweetuju, alebo posielajú na mail. Niekedy sú to motivačné obkecy, ale veľa krát aj užitočné priame odpovede.

Visibility blog – Dobrý zdroj kvalitného obsahu na content, SEO a PPC marketing, ktorý je písaný ľudsky, kvalitne od jednej z TOP agentúr na výkonnostný marketing.

Google Primer je appka, o ktorej som písal už minule. Určite odporúčam na vzdelávanie v online marketingu. Je to appka do mobilu takže čítať si a vzdelávať sa môžeš kedykoľvek.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=“.vc_custom_1506520790668{margin-left: -180px !important;padding-top: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;}“ el_id=“bg-lietadielko“][vc_column css=“.vc_custom_1506530421738{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}“ offset=“vc_hidden-sm vc_hidden-xs“][vc_row_inner][vc_column_inner width=“1/3″ css=“.vc_custom_1507554233307{padding-top: 25px !important;}“][vc_column_text css=“.vc_custom_1506520873059{padding-left: 30px !important;}“]

Dostávaj články na email

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=“1/3″]








[/vc_column_inner][vc_column_inner width=“1/3″][vc_single_image image=“5855″ alignment=“right“ css=“.vc_custom_1506520374924{margin-top: -80px !important;}“][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Videá z konferencie Marketing Festival – Zaujímavé videá z prezentácií z TOP CZ/SK konferencie zameranej na marketing. Tieto videá kupujem aj ja a odporúčam každému kto sa zaujíma o marketing a na konferenciu nemohol ísť. Videá stoja 40 EUR no určite to stojí za to.

Google Certifikáty – Kto ma záujem zlepšiť sa v Google AdWords / Analytics, tak odporúčam videá a kurzy cez Google Partners.

Facebook Blueprint – Facebookové kurzy, ktoré majú pomôcť lepšie vytvárať, reportovať reklamy, lepšie sa starať o FB stránku.

HubSpot Academy – V tejto akadémii máte možnosť zdarma sa vzdelávať v inbound marketingu a zároveň si spraviť aj certifikát, ktorý je celkom známy. Neviem ako je to konkrétne teraz, ale naposledy keď som si robil certifikát tak samotná skúška k certifikátu trvá cca 1h. Záleží už iba na tom koľko sa budete musieť vzdelávať aby ste to zvládli.

Coursera – veľký výber online kurzov z rôznych segmentov free aj platených (marketing, programovanie, grafika.). Na tomto webe si určite každý nájde niečo v čom by sa chcel zdokonaliť.

Udemy – Veľmi podobné ako Coursera takže tiež obrovské množstvo kurzov, free aj platených.

Pre ešte viac zdrojov klikaj tu.

Príjemné vzdelávanie sa.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

bottom of page