top of page
Search

Dostupný Spark AR Studio, Layout v Instagram Stories a ďalšie novinky | Digital Hot Shots 2 #30

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Dali sme dokopy všetky zaujímavé novinky z digitálu na jednom mieste pod názvom Digital Hot Shots.

V tridsiatom pokračovaní druhej série nájdeš 18 noviniek. Pozrieť si ho môžeš nižšie alebo si vypočuj podcast na Spotify a iTunes.

Ak máš nejaké tips and tricks na ďalšie novinky, pošli nám ich na dhs@samsidigital.sk.

V Tech Shots sa dozvieš každý piatok novinky zo sveta technológií s Michalom Fehérom 🙂

Tumblr sa predal WordPressu. Prečo? Hlavne preto, lebo sociálna sieť prestala generovať zisky a bolo s ňou len viac a viac práce.

V kóde sa objavuje dark mode. Čoskoro bude dostupný vo Facebook aplikácii.

Pomocou Spark AR Studio si môžu značky vytvárať vlastné filtre pre Facebook a Instagram Stories. Schvaľovanie trvá pár dní, ale výsledok stojí za to.

Jeden taký filter sme vytvorili aj na našu blížiacu sa párty. Pozrite, prihláste sa a možno vás vyberieme a spolu zažúrujeme do skorého rána 🙂

Keď vygooglite Marketing Backstage podcast, vybehnú vám náhľady podcastov a môžete si ho rovno aj prehrať.

Zatiaľ sa to z reakcií používateľov nestretlo s pochopením. Tak uvidíme, či sa to reálne bude implementovať.

Zatiaľ sú dostupné pre filmové štúdia v UK a v USA. Jeden je Movie Reminder Ad, ktorý informuje, kedy film vyjde a používatelia pri ňom môžu zvoliť Interested. A keď film príde do kín, dostanú notifikáciu. Druhá je Showtime Ad, ktorá propaguje už určité dátumy premietania a linky, kde si môžete vstupenky zakúpiť.

Návod, ktorý vám pomôže lepšie vidieť do spotrebiteľského správania spojeného s vianočnými nákupmi. Viac ako polovica spotrebiteľov si darčeky nenecháva na poslednú chvíľu. Práve naopak svoje vianočné nákupy začínajú už v novembri.

Zaujímavá kampaň, ktorá hackla zrýchľovacie tlačítko v rámci Youtube-u.

Pozrite si, čo testuje Instagram v Stories. Príde do Stories možnosť Layout, zverejnenie viacerých fotiek v koláži alebo rôzne Boomerang typy?

Pri playliste sa môžu zobrazovať Stories. Uvítali by ste ich?

Keď si vypnete Off-Facebook activity vo Facebooku, návod nájdete v článku, tak aplikácie a webové stránky, už nebudú dáta o vašej aktivite posielať ďalej Facebooku pre marketingové účely.

Chcete skúšať Livestream videá na LinkedIn-e? Zapíšte sa na stránke, ktorú sme nalinkovali v nadpise.

Je to zatiaľ len vo fáze hovorenia. Sú v tom veľké peniaze, takže ešte potrvá, kým toto cielenie prestane byť dostupné.

Pekná case study, ako sa hotel v Hondurase zmenil na Airbnb.

Ak s tým ešte nemáte skúsenosti, určite si pozrite.

Zoznam pravidiel, na ktoré by ste mali myslieť pri písaní marketingového textu.

Pokiaľ nerobíte Facebook Stories a chcete s nimi začať, pozrite si túto infografiku, ktorá vám môže pomôcť správne začať.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


[vc_row css=“.vc_custom_1506520790668{margin-left: -180px !important;padding-top: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;}“ el_id=“bg-lietadielko“][vc_column css=“.vc_custom_1506530421738{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}“ offset=“vc_hidden-sm vc_hidden-xs“][vc_row_inner][vc_column_inner width=“1/3″ css=“.vc_custom_1507554233307{padding-top: 25px !important;}“][vc_column_text css=“.vc_custom_1506520873059{padding-left: 30px !important;}“]

Dostávaj články na email

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=“1/3″]








[/vc_column_inner][vc_column_inner width=“1/3″][vc_single_image image=“5855″ alignment=“right“ css=“.vc_custom_1506520374924{margin-top: -80px !important;}“][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

bottom of page