top of page
Search

Spotify Lite verzia, nové cielenia v LinkedIn a ďalšie novinky | Digital Hot Shots 2 #25

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Dali sme dokopy všetky zaujímavé novinky z digitálu na jednom mieste pod názvom Digital Hot Shots.

V dvadsiatom piatom pokračovaní druhej série nájdeš 11 noviniek. Pozrieť si ho môžeš nižšie alebo si vypočuj podcast na Spotify a iTunes.

Ak máš nejaké tips and tricks na ďalšie novinky, pošli nám ich na dhs@samsidigital.sk.

V Tech Shots sa dozvieš každý piatok novinky zo sveta technológií s Michalom Fehérom 🙂

Facebook dostal pokutu 5 miliárd dolárov za škandál Cambridge Analytica. Je to njaväčšia pokuta za únik dát, avšak túto pokutu Facebook zarobí za 3 mesiace.

LinkedIn pridla tri nové možnosti cielenia pri reklame, a to Brand Awareness, Website conversion a Job Aplicants.

Facebook opäť update-ol funkciu „Prečo vidím túto reklamu“. V rámci update-u teraz detailnejšie uvidíte do akého cielenia spadáte. Nájdete tam vypísane aj informácie, prečo spadáte do toho cielenia či záujmu. Zároveň sa pridal aj update v Ad preferences, kde môžete vidieť ktorá Facebook stránka, zverejnila na Facebook-u údaje o zákazníkoch, ich emaily alebo telefónné čísla, a na základe týchto dát cielila reklamu alebo dáta sprístupnila tretím stranám. A takto môžete vedieť, ktoré Facebook stránky pracujú s vašimi dátami v rámci cielenia reklám na Facebooku.

Vtipná služba, ktorá vám dovolí pozerať Netflix v rámci práce, pričom to bude vyzerať, že máte Google Hangouts.

Aplikácia od Google, Google Lens dokáže rozoznať umelecké diela a teraz už by vám mala dať aj priamo kontakt na umelca daného diela. Zatiaľ sa to testuje v USA.

Spotify spúšťa Lite verziu svojej appky, aby aj v krajinách, kde je slabší internet a staršie telefóny mohli používať jeho služby.

Google Lens, New York Times a Stranger Things sa spojili a vytvorili interaktívny inzerát, na ktorý keď zamierite kameru, inzerát sa rozanimuje. Pekný nápad.

Dobrý zoznam vecí, ktorým sa môžete inšpirovať.

Diesel sa pochválil, že stratil 14 000 fanúšikov. Ak ste túto novinku nezachytili, určite si to pozrite. Nájdete to nalinkované v nadpise 🙂

Štatistika trendov za rok 2019. Je tam spomenutý TikTok, Snapchat, ako zvrástol globálny Ad Spend a podobne. Nájdete to v jednoduchej infografike a bližšie rozpísané v nadpise.

Táto novinka zatiaľ nie je dostupná na Slovensku, iba v USA. Zatiaľ funguje v spolupráci so 4 platformami. Novinkou je, že do product reviews sa budú môcť pridať fotografie. Napríklad fotografia, ktorú by ste v rámci reviews zverejnili, by sa mohla použiť a zobrazovať v reklame Google Shopping, čo na nových zákazníkov môže pôsobiť dôveryhodnejšie.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


[vc_row css=“.vc_custom_1506520790668{margin-left: -180px !important;padding-top: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;}“ el_id=“bg-lietadielko“][vc_column css=“.vc_custom_1506530421738{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}“ offset=“vc_hidden-sm vc_hidden-xs“][vc_row_inner][vc_column_inner width=“1/3″ css=“.vc_custom_1507554233307{padding-top: 25px !important;}“][vc_column_text css=“.vc_custom_1506520873059{padding-left: 30px !important;}“]

Dostávaj články na email

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=“1/3″]








[/vc_column_inner][vc_column_inner width=“1/3″][vc_single_image image=“5855″ alignment=“right“ css=“.vc_custom_1506520374924{margin-top: -80px !important;}“][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

bottom of page