top of page
Search

Zuckerberg sa vyjadril k TikTok-u, Facebook skrýva likes a ďalšie novinky | Digital Hot Shots 2 #35

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Dali sme dokopy všetky zaujímavé novinky z digitálu na jednom mieste pod názvom Digital Hot Shots.

V tridsiatom piatom pokračovaní druhej série nájdeš 19 noviniek. Pozrieť si ho môžeš nižšie alebo si vypočuj podcast na Spotify a iTunes.

Ak máš nejaké tips and tricks na ďalšie novinky, pošli nám ich na dhs@samsidigital.sk.

V Tech Shots sa dozvieš každý piatok novinky zo sveta technológií s Michalom Fehérom 🙂

V Austrálii začal Facebook testovať skrývanie lajkov. Uvidíme, ako sa test podarí.

Mení ich dizajn. V nadpise bude výraznejšie číslo, čím sa môže zvýšiť tendencia ľudí zavolať.

V rámci svojho webu si viete nastaviť snippety v organickom vyhľadávaní. Teraz si môžete upraviť veľkosť či dĺžku snippetov.

Sponzorované príspevky produktov na chudnutie sa nebudú zobrazovať užívateľom pod 18 rokov. Takisto budú prísnejšie pravidlá na príspevky zobrazujúce nerealistický obsah.

V IGTV teraz viete označiť spoluprácu. Nový krok vpred k Influencerom. Monetizácia obsahu v IGTV však zatiaľ stále chýba.

Nový kanál Creators. Nájdete tam zaujímavé štatistiky, tipy ako pristupovať k obsahu a podobne. Dajte follow.

Teasing nových produktov cez Instagram cez label.

Burger King vyzýva zákazníkov v USA, aby priniesli plastové hračky, ktoré získali z fastfoodov. Tieto hračky chce použiť na výrobu podnosov a užitočných predmetov v predajniach. Táto kampaň pekne reaguje na aktuálne témy.

Testuje, aby bol troška viac bezpečnejší. Privítate?

Má slúžiť blízkym priateľom, s ktorými môžete zdieľať okrem fotiek a správ aj status a stav batérie. Správy, ktoré dostanete cez Threads sa objavia v Instagram Direct a naopak.

Štúdia o tom, ako v TikTok značky získavajú veľký dosah.

Prvá je automatický výber pesničky na základe vami nahraného videa. Taktiež je možno k vášmu TikTok-u pridať link z Wikipedie.

Unikol záznam z interného stretnutia Facebooku. Zuckerberg sa na ňom vyjadruje o TikTok-u, ktorý prirovnáva k Explore feedu na Instagrame.

TikTok cenzuruje tému tibetskej nezávislosti.

Do svojho playlistu si môžete zaradiť okrem vašich obľúbených piesní aj nové epizódy z vašich obľúbených podcastov. Výborné na cesty.

Tento update by mali byť globálne dostupný pre všetkých.

V Youtube Studio si môžu teraz tvorcovia lepšie filtrovať svoje komentáre. Pozrite si ako v nalinkovanom nadpise.

Fanúšikovia dark side, Pinterest sa tiež pridal.

Presnejšie 100 tisíc tvárí, ktoré nepodliehajú prirodzene GDPR a sú voľne dostupné pre váš dizajn, reklamu a tak.

Táto štúdia potvrdzuje, že užívatelia viac nakupujú cez Instagram Feed ako cez Instagram Stories. Ďalšie insighty nájdete v štúdii hore.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


[vc_row css=“.vc_custom_1506520790668{margin-left: -180px !important;padding-top: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;}“ el_id=“bg-lietadielko“][vc_column css=“.vc_custom_1506530421738{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}“ offset=“vc_hidden-sm vc_hidden-xs“][vc_row_inner][vc_column_inner width=“1/3″ css=“.vc_custom_1507554233307{padding-top: 25px !important;}“][vc_column_text css=“.vc_custom_1506520873059{padding-left: 30px !important;}“]

Dostávaj články na email

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=“1/3″]








[/vc_column_inner][vc_column_inner width=“1/3″][vc_single_image image=“5855″ alignment=“right“ css=“.vc_custom_1506520374924{margin-top: -80px !important;}“][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

bottom of page