top of page
Search

AR Beauty Try-on na Youtube, Apple beta verzie a ďalšie novinky|Digital Hot Shots 2 #23

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Dali sme dokopy všetky zaujímavé novinky z digitálu na jednom mieste pod názvom Digital Hot Shots.

V dvadsiatom treťom pokračovaní druhej série nájdeš 12 noviniek. Pozrieť si ho môžeš nižšie alebo si vypočuj podcast na Spotify a iTunes.

Ak máš nejaké tips and tricks na ďalšie novinky, pošli nám ich na dhs@samsidigital.sk.

V Tech Shots sa dozvieš každý piatok novinky zo sveta technológií s Michalom Fehérom 🙂

Facebook predstavil kryptomenu Libra. V spojitosti s ňou je spomenutých veľa značiek, s ktorými Facebook spolupracuje pri tejto mene. Facebook ju chce spustiť do roka 2020. Je vytvorená rovnako ako bitcoin, ale Facebook chce, aby táto mena bola krytá reálnymi menami ako euro, yen a dolár. Cieľ Libry je, aby ju používala akákoľvek firma.

Ak sa rozhodnete stiahnuť si aplikáciu Study for Facebook, budete sa môcť zapojiť do programu Facebooku, ktorý takto bude zbierať informácie, ktoré bude ďalej vyhodnocovať.

Facebook od augusta odstráni niektoré sekcie v rámci business stránok. Aké? Nájdete nalinkované v nadpise.

Predtým, ako vyzdieľate príspevok na Facebook stránku, môžete v ľavom dolnom rohu využiť tlačítko Preview a budete videť, ako sa texty a emoji reálne ukažu na stránke po vyzdieľaní.

Predstavte si, že pozeráte youtube tutoriál alebo recenziu na makeup a popritom si vďaka technológií AR budete môcť skúšať na sebe rúže spomenuté vo videu. Viac o novinke v nadpise.

Medzi výsledky vyhľadávania by sa mali dostať aj jednotlivé sekcie z Youtube videí. Tieto sekcie bude brať Google do uváhy, ak ich v popise videa budete mať načasované. Podobne, ako náš popis Digital Hot Shots na Youtube.

Štúdia hovorí, že 89% marketérov videlo nárast predajov vo svojich reklamách, ak pri nich použili pri lokalizačné cielenie.

Instagram nárastol o 95% medziročne. Kto je hneď za ním? Nájdete opäť v nadpise 🙂

Fanúšikovia iOS, v nadpise nájdete stránku, kde nájdete alfa, beta verzie operačných systémov.

Po novom budete môcť jedným klikom vytvoriť nové video, ktoré bude mať iný pomer strán. Plus, viac možností editácie, pohyblivé prvky a 20 nových fontov, všetko pre krajšie videá.

Casestudy o tom, ako v rámci leadovej kampane použiť Meseenger chatbotov a získať tak lacnejšie leads. Jednoducho a krásne napísane to nájdete v nadpise.

Facebook mení algoritmus komentárov. Nové faktory, ktoré pribúdajú v rámci vyhodnotenia sú napríklad, ako daný človek interagoval predtým so stránkou alebo s osobou. Ďalšie tri faktory nájdete v článku.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


[vc_row css=“.vc_custom_1506520790668{margin-left: -180px !important;padding-top: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;}“ el_id=“bg-lietadielko“][vc_column css=“.vc_custom_1506530421738{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}“ offset=“vc_hidden-sm vc_hidden-xs“][vc_row_inner][vc_column_inner width=“1/3″ css=“.vc_custom_1507554233307{padding-top: 25px !important;}“][vc_column_text css=“.vc_custom_1506520873059{padding-left: 30px !important;}“]

Dostávaj články na email

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=“1/3″]








[/vc_column_inner][vc_column_inner width=“1/3″][vc_single_image image=“5855″ alignment=“right“ css=“.vc_custom_1506520374924{margin-top: -80px !important;}“][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

bottom of page