top of page
Search

Google predstavil dlho očakávanú novinku cross-device remarketing

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Cross-device remarketing používateľov naprieč viacerými zariadeniami. Remarketing je oslovenie používateľov, ktorí už boli na vašom webe, prípadne ste si vytvorili custom audience na základe kontaktov, ktoré máte k dispozícii. V najbližších mesiacoch bude teda možné cez Google Display Network osloviť vašich potenciálnych zákazníkov cez všetky zariadenia, ktoré v nákupnom procese používajú.

Čo to v znamená v praxi?

Najviac to vystihuje asi tento obrázok


Modelová situácia: Používateľ počas práce browsuje na internete a hľadá nejaký produkt. Nič síce nenakúpi, ale už má predstavu o produkte, ktorý hľadal. Následne počas práce domov si číta novinky na svojom mobile alebo tablete, kde sa mu už dokážete pripomenúť reklamou a odovzdať mu message, aby po príchode domov produkt zakúpil.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=“.vc_custom_1506520790668{margin-left: -180px !important;padding-top: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;}“ el_id=“bg-lietadielko“][vc_column css=“.vc_custom_1506530421738{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}“ offset=“vc_hidden-sm vc_hidden-xs“][vc_row_inner][vc_column_inner width=“1/3″ css=“.vc_custom_1507554233307{padding-top: 25px !important;}“][vc_column_text css=“.vc_custom_1506520873059{padding-left: 30px !important;}“]

Dostávaj články na email

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=“1/3″]








[/vc_column_inner][vc_column_inner width=“1/3″][vc_single_image image=“5855″ alignment=“right“ css=“.vc_custom_1506520374924{margin-top: -80px !important;}“][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Keď príde domov a sadne si za počítač, dokážete mu opäť zobraziť reklamu už s konkrétnym call-to-action na kúpu daného produktu.

Takto dokážete efektívnejšie komunikovať na vašich potenciálnych zákazníkov a zvyšovať predaj cez sofistikovanejší remarketing.

Logický krok od Google

Na túto novinku čakali snáď asi všetci marketéri na svete. Bolo logické, že Google potrebuje priniesť cross-device remarketing. Už len preto, že napríklad taký Facebook už dlho ponúka cross-device remarketing a zároveň aj analytiku k nemu. Facebook to mal od začiatku jednoduchšie, kedže remarketuje používateľov, ktorí sú prihlásení. Ich identifikácia medzi zariadeniami je vďaka tomu jednoduchšia a 100-percentná. Google na to potreboval vyvinúť vlastný algoritmus a spojiť viaceré dáta tak, aby to celé fungovalo správne. Teraz je to konečne tu.

Informáciu priniesol Vice Prezident Display a Video reklamy v Google Brad Bender na blogu.


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

bottom of page