top of page
Search

Stories v Google Photos, Youtube má novú sekciu Fashion a ďalšie novinky | Digital Hot Shots 2 #33

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Dali sme dokopy všetky zaujímavé novinky z digitálu na jednom mieste pod názvom Digital Hot Shots.

V tridsiatom treťom pokračovaní druhej série nájdeš 9 noviniek. Pozrieť si ho môžeš nižšie alebo si vypočuj podcast na Spotify a iTunes.

Ak máš nejaké tips and tricks na ďalšie novinky, pošli nám ich na dhs@samsidigital.sk.

V Tech Shots sa dozvieš každý piatok novinky zo sveta technológií s Michalom Fehérom 🙂

Na desktope naľavo si môžete odteraz ťuknúť okrem sekcie Gaming aj sekciu Fashion. Nájdete tam videá výlučne z oblasti módy, bez toho, aby vás rušil iný video obsah.

Porsche pri predstavení nového elektromobilu použilo platformu Twitch. V kampani sa použil Livestream, počas ktorého mohli o protagonistovi rozhodovať samotní sledovatelia v komentároch.

Facebook zverejnil nový návod pre Instragram Creator Studio, aby ste sa v ňom vedeli lepšie zorientovať.

Kam sa oplatí dávať hashtagy z pohľadu dosahu? Získate viac, ak ich dáte priamo do príspevku alebo do prvého komentáru? Je na to prieskum a ten nájdete nalinkovaný v nadpise 🙂

Na LinkedIne môžete teraz použiť nový typ príspevku pri hľadaní určitého experta. Volá sa Find an Expert a môžete doň zadať všetko, čo od daného človeka hľadáte.

Ak máš v sebe ducha obchodníka, pozri si našu ponuku. Je nalinkovaná v nadpise.

Pri Youtube Music Charts sa už nebudú počítať pozretia z reklám, ale iba organické pozretia.

Konkurenčný boj sa vyostruje? Pozrite si, ako sa to Burger Kingu podarilo s modernou technológiou a šikovným marketingom.

Printová kampaň, ktorá použila veľmi peknú myšlienku

Google sa pripája na vlnu Stories. Pridáva Stories do Google Photos, z ktorých ich potom môžete zdielať na ďalšie platformy.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


[vc_row css=“.vc_custom_1506520790668{margin-left: -180px !important;padding-top: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;}“ el_id=“bg-lietadielko“][vc_column css=“.vc_custom_1506530421738{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}“ offset=“vc_hidden-sm vc_hidden-xs“][vc_row_inner][vc_column_inner width=“1/3″ css=“.vc_custom_1507554233307{padding-top: 25px !important;}“][vc_column_text css=“.vc_custom_1506520873059{padding-left: 30px !important;}“]

Dostávaj články na email

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=“1/3″]








[/vc_column_inner][vc_column_inner width=“1/3″][vc_single_image image=“5855″ alignment=“right“ css=“.vc_custom_1506520374924{margin-top: -80px !important;}“][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

bottom of page